LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Beijing 2008. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Beijing 2008

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Beijing 2008" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Beijing 2008 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Beleef de Olympische spelen nu thuis! Je kan boogschieten, duiken of gewichtheffen.

Spelbesturing

Boogschieten: Klik op het scherm en houd vast terwijl je de muis naar je toe sleept. Als de roos in beeld komt, mik dan en schiet door de linkermuisknop los te laten. Gewichtheffen: 1. Tik snel op de pijltjes naar links en rechts om kracht op te bouwen 2. Tik langzaam op de pijltjes naar links en rechts om het gewicht op te tillen 3. Houd het gewicht vervolgens in balans door de bal in het midden te houden met de pijltjes naar links en rechts Duiken: A & D = Groene bal besturen Pijltje naar links/rechts = Oranje bal besturen Druk op de Spatiebalk om kracht op te bouwen voor de duik en probeer dan, tijdens de duik, de ballen in het bijpassende veld te houden.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/olympic_games/beijing_2008/beijing2008.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Beijing 2008 Little Game