LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Euro vrije trap 2012. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Euro vrije trap 2012

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Euro vrije trap 2012" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Euro vrije trap 2012 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Knal die bal in het doel en zorg dat de tegenstander niet scoort! Kies je team en probeer om de winnaar te worden van het Europese kampioenschap voetbal. Om beurten ben je aan de beurt als speler die een vrije trap neemt, en als keeper. Wanneer jij scoort, verdien je 50 punten en wanneer je een bal tegenhoudt, verdien je 30 punten. Wanneer je een munt raakt, krijg je bonuspunten.

Spelbesturing

Gebruik de muis om de schietrichting en -hoogte te bepalen. Als je de bal met een boog wilt schieten, houd je de linker muisknop ingedrukt terwijl je de pijl naar links of naar rechts verplaatst. Houd de linker muisknop ingedrukt tot je de juiste schietkracht hebt ingesteld.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/free_kick/euro_free_kick_2012.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Euro vrije trap 2012 Little Game