LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Flitsend over de piste. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Flitsend over de piste

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Flitsend over de piste" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Flitsend over de piste te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Zorg dat je snowboarder van de helling afglijdt zonder brokken te maken, en laat hem zo veel mogelijk coole stunts uitvoeren!

Spelbesturing

Druk op het pijltje omhoog om vooruit te komen, op het pijltje omlaag om af te remmen, op het pijltje naar rechts om voorover te hellen en op het pijltje naar links om achterover te hellen. Druk op de spatiebalk om te springen. Met de getallen 1 t/m 6 kun je speciale sprongen uitvoeren (zie het spel voor de afbeeldingen).

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/snowboarding/snow-surfing.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Flitsend over de piste Little Game