LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Pittige piste. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Pittige piste

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Pittige piste" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Pittige piste te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een doorgewinterde snowboarder die een kick krijgt van gevaarlijke pistes! Verzamel gouden munten om nieuwe spullen en stunts mee te kunnen betalen. Kijk uit voor de sneeuwballen en de letters! Ook de stalactieten in de grotten kunnen gevaarlijk zijn. Probeer om zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen!

Spelbesturing

Druk op de pijltjes omhoog en omlaag om in die richting te bewegen. Met de spatiebalk kun je springen. Houd de toetsen 1-5 ingedrukt als je een stunt wilt uitvoeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/snowboarding/snow-rush.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Pittige piste Little Game