LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ruig potje rugby. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ruig potje rugby

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Ruig potje rugby" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Ruig potje rugby te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Zin in een lekker ruig potje rugby? Begin dan hier maar met spelen! Tackel je tegenstanders en draag de bal over de streep. Veel plezier!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoets naar links en rechts om te draaien, en naar boven om te rennen. Druk op Z om te tackelen, X om je snelheid te boosten, C om de bal naar een ander te gooien en Spatie om van speler te wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rugby/rugby_ruckus_6_nations_confrontation.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Ruig potje rugby Little Game