1 2
Advertentie
Mini Golf 21

Mini Golf 21

Sport Spellen6,8Probeer in zo min mogelijk beurten de bal te putten.
Bowlen 3

Bowlen 3

Sport Spellen5,4Je gaat bowlen. Kies een bal en gooi lekker hard. Veel succes!
Stitch Tiki Bowlen

Stitch Tiki Bowlen

Sport Spellen2,3Je gaat bowlen. Kies de juiste richting en de juiste snelheid. Veel succes!
Mini Golf 1

Mini Golf 1

Sport Spellen5,3Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Online Tennis

Online Tennis

Sport Spellen6,1Veel plezier met dit leuke online tennisspel, waarin je je reactievermogen en behendigheid kan trainen!
World Striker 2014

World Striker 2014

Sport Spellen7,3Het WK 2014 in Brazilië staat voor de deur! Speel daarom dit realistische en leuke WK-spel. Kies je landenteam en bekijk in welke poule je bent ingedeeld. Dan kan het kampioenschap beginnen! Ga tot het uiterste en zorg dat jouw team met die beker naar...
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spellen5,9Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Monster Truck Voetbal 2018

Monster Truck Voetbal 2018

Sport Spellen7,5Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij...
Speerwerper

Speerwerper

Sport Spellen6,7Als Olympisch sporter ga jij proberen om de speer zo ver mogelijk te gooien! Je hebt vijf pogingen om de score van je tegenstanders te verbeteren. Zorg voor een maximale kracht, hoek en snelheid!
Emo Voetbal

Emo Voetbal

Sport Spellen7,2In deze 1 tegen 1 voetbal game dien je te spelen met 2 spelers.
Tennis 4

Tennis 4

Sport Spellen5,9Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spellen5,6Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Zomerspelen

Zomerspelen

Sport Spellen7,3Doe mee aan de Olympische zomerspelen en zorg dat je in de driekamp als eerste eindigt!
Bob Slee

Bob Slee

Sport Spellen6,7Probeer om zo snel mogelijk met de bobslee de finish te behalen!
Eindeloos IJshockey

Eindeloos IJshockey

Sport Spellen6,8Kies je moeilijkheidsgraad en je team, en leef je dan uit op de ijsbaan waar een spannende en ontzettend snelle ijshockeywedstrijd wordt gespeeld.
Schansspringen 2

Schansspringen 2

Sport Spellen5,2Dit is een leuk schansspringspel, waarin je gaat proberen om zo ver mogelijk van de schans te springen. Succes!
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spellen6,4Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spellen4,8Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Penthouse Pool

Penthouse Pool

Sport Spellen5,8Een leuk online poolspel waarin je verschillende pool- en biljartvarianten kunt spelen: 9-ball, straight pool en carambole. In zowel 9-ball als straight pool gaat het erom dat je alle ballen in de pockets schiet! Probeer om alle gekleurde ballen te potten,...
De ultieme keeper

De ultieme keeper

Sport Spellen6,6De hoop van jouw voetbalteam is op jou gevestigd! Jij moet de ballen uit het doel houden zodat de tegenstander geen kans krijgt om te scoren. Voor iedere gestopte bal krijg je één handschoen op je scorebord. Wanneer het je lukt om de bal te vangen,...
1 2

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game