1 2
Advertentie
8 Ball Billiards Classic

8 Ball Billiards Classic

Sport Spellen7,1Kom jij vast te zitten achter de 8-ball in deze online versie van het klassieke biljartspel? Je kan een vriend uitdagen of het tegen de computer opnemen. Plan zorgvuldig elke stoot en probeer vooral geen fouten te maken.
De ultieme keeper

De ultieme keeper

Sport Spellen6,7De hoop van jouw voetbalteam is op jou gevestigd! Jij moet de ballen uit het doel houden zodat de tegenstander geen kans krijgt om te scoren. Voor iedere gestopte bal krijg je één handschoen op je scorebord. Wanneer het je lukt om de bal te vangen,...
Vrije Trap 4

Vrije Trap 4

Sport Spellen6,9Free Kick Mania is een voetbalspelletje waarin je vrije trappen moet nemen. Hou je ook rekening met de windrichting?
Raceday

Raceday

Sport Spellen7,2In dit spel ben je een echte Jockey. Train je eigen paard zodat hij sterk en snel genoeg is om samen met jou de race te winnen. Voor elke race die je wint krijg je een beker en een geldprijs, met dit geld kun je weer extra goed voer en vitamine voor je...
Strand Volleybal

Strand Volleybal

Sport Spellen6,5Speel een potje strand volleybal tegen verschillende tegenstanders.
Poolen

Poolen

Sport Spellen5,5Je gaat poolen tegen de computer. Succes!
Strafschoppen

Strafschoppen

Sport Spellen7,2Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?
Tennis 4

Tennis 4

Sport Spellen6Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.
Emo Voetbal

Emo Voetbal

Sport Spellen7,3In deze 1 tegen 1 voetbal game dien je te spelen met 2 spelers.
Zomerspelen

Zomerspelen

Sport Spellen7,4Doe mee aan de Olympische zomerspelen en zorg dat je in de driekamp als eerste eindigt!
Verspringen

Verspringen

Sport Spellen4,8Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spellen5,1Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spellen5,7Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spellen6,6Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.
Eindeloos IJshockey

Eindeloos IJshockey

Sport Spellen7Kies je moeilijkheidsgraad en je team, en leef je dan uit op de ijsbaan waar een spannende en ontzettend snelle ijshockeywedstrijd wordt gespeeld.
Bowlen 3

Bowlen 3

Sport Spellen5,5Je gaat bowlen. Kies een bal en gooi lekker hard. Veel succes!
Poolen 4

Poolen 4

Sport Spellen5,7Probeer alle ballen binnen te tijd weg te spelen.
Bob Slee

Bob Slee

Sport Spellen6,8Probeer om zo snel mogelijk met de bobslee de finish te behalen!
1 2

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game