1 2
Advertentie
8 Ball Billiards Classic

8 Ball Billiards Classic

Sport Spellen7,5Kom jij vast te zitten achter de 8-ball in deze online versie van het klassieke biljartspel? Je kan een vriend uitdagen of het tegen de computer opnemen. Plan zorgvuldig elke stoot en probeer vooral geen fouten te maken.
Midgetgolf op kantoor

Midgetgolf op kantoor

Sport Spellen5,2Zit je op kantoor en wordt het je allemaal een beetje te saai? Speel dan midgetgolf op je bureau! Je hebt alleen een balletje nodig, de rest van het golfterrein wordt gevormd door de spullen op je bureau. Probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen...
Strafschoppen

Strafschoppen

Sport Spellen7,1Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?
Disco Bowlen

Disco Bowlen

Sport Spellen3,6Gooi een prachtige strike in dit geweldige bowlingspel!
World Striker 2014

World Striker 2014

Sport Spellen7Het WK 2014 in Braziliƫ staat voor de deur! Speel daarom dit realistische en leuke WK-spel. Kies je landenteam en bekijk in welke poule je bent ingedeeld. Dan kan het kampioenschap beginnen! Ga tot het uiterste en zorg dat jouw team met die beker naar...
Penalty's WK 2010

Penalty's WK 2010

Sport Spellen5,7Begin aan de wedstrijd, kies je favoriete team en begin aan een zenuwslopende shoot-out! Jij bent afwisselend de speler en de doelman. Als jij het schot mag maken, kun je de richting, hoogte en kracht van je schop beneden je instellen. Als jij de doelman...
Online Tennis

Online Tennis

Sport Spellen5,5Veel plezier met dit leuke online tennisspel, waarin je je reactievermogen en behendigheid kan trainen!
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spellen6,2Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Vrije Trap 7

Vrije Trap 7

Sport Spellen7,1Probeer om de bal in de goal te schieten!
Meestersnookeraar

Meestersnookeraar

Sport Spellen2,1Ben jij een meestersnookeraar? Pocket alle biljartballen voor de tijd op is en ga door naar het volgende level.
Bowlen 7

Bowlen 7

Sport Spellen4,7Probeer een zo hoog mogelijke score te halen met bowlen.
Verspringen

Verspringen

Sport Spellen4,8Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spellen5,4Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Mini Golf 1

Mini Golf 1

Sport Spellen5,5Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spellen6,2Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat...
Tennis 4

Tennis 4

Sport Spellen5,8Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.
Chester Golf

Chester Golf

Sport Spellen6,1Speel als Chester Cheetah en sla de bal in het gaatje in zo min mogelijk slagen.
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spellen5,3Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Pool Maniac

Pool Maniac

Sport Spellen2,9Dit spelletje bevat meerdere poolspellen: The Loft, The Club en The Garden. Pot alle ballen zo snel mogelijk; de zwarte als laatste! Let op: je kunt niet op het linker plaatje, 'Goal Maniac' klikken, dit is geen poolspel.
Flintstones Bobslee

Flintstones Bobslee

Sport Spellen6,5Je gaat bobsleeen met karakters van de Flintstones. Bots nergens tegen aan en pak lepels eten.
Penthouse Pool

Penthouse Pool

Sport Spellen5,4Een leuk online poolspel waarin je verschillende pool- en biljartvarianten kunt spelen: 9-ball, straight pool en carambole. In zowel 9-ball als straight pool gaat het erom dat je alle ballen in de pockets schiet! Probeer om alle gekleurde ballen te potten,...
Mini Golf 21

Mini Golf 21

Sport Spellen6,1Probeer in zo min mogelijk beurten de bal te putten.
Tennis 9

Tennis 9

Sport Spellen4,9Probeer eerste te worden in dit tennistoernooi.
1 tegen 1 voetbal

1 tegen 1 voetbal

Sport Spellen5,9Probeer om je tegenstander te verslaan in dit leuke voetbalspel!
Schansspringen 2

Schansspringen 2

Sport Spellen5,3Dit is een leuk schansspringspel, waarin je gaat proberen om zo ver mogelijk van de schans te springen. Succes!
Golf 3

Golf 3

Sport Spellen6,7Je gaat golfen. Gebruik de goede kracht en richting om een hole in one te krijgen.
1 2

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game