1 2
Advertentie
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spellen6,1Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Tennis 4

Tennis 4

Sport Spellen5,8Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.
Mini Golf 2

Mini Golf 2

Sport Spellen4,2Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Pool Jam

Pool Jam

Sport Spellen3,2Probeer binnen de tijd alle ballen in de gaten weg te spelen.
Wonderputt

Wonderputt

Sport Spellen6,9Golfen in de ruimte, lijkt dat je wat? Reis dan af naar de wonderbaarlijke wereld waar je de ene na de andere futuristische golfbaan tegenkomt. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen te putten!
Midgetgolf op kantoor

Midgetgolf op kantoor

Sport Spellen4,6Zit je op kantoor en wordt het je allemaal een beetje te saai? Speel dan midgetgolf op je bureau! Je hebt alleen een balletje nodig, de rest van het golfterrein wordt gevormd door de spullen op je bureau. Probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen...
Poolen

Poolen

Sport Spellen4,8Je gaat poolen tegen de computer. Succes!
Meestersnookeraar

Meestersnookeraar

Sport Spellen1,6Ben jij een meestersnookeraar? Pocket alle biljartballen voor de tijd op is en ga door naar het volgende level.
Mini Golf 1

Mini Golf 1

Sport Spellen5,8Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spellen5,4Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Verspringen

Verspringen

Sport Spellen4,1Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spellen5,8Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat...
Bowlen 7

Bowlen 7

Sport Spellen5Probeer een zo hoog mogelijke score te halen met bowlen.
Chester Golf

Chester Golf

Sport Spellen5,4Speel als Chester Cheetah en sla de bal in het gaatje in zo min mogelijk slagen.
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spellen5Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Pool Maniac

Pool Maniac

Sport Spellen2,5Dit spelletje bevat meerdere poolspellen: The Loft, The Club en The Garden. Pot alle ballen zo snel mogelijk; de zwarte als laatste! Let op: je kunt niet op het linker plaatje, 'Goal Maniac' klikken, dit is geen poolspel.
Carambole

Carambole

Sport Spellen3,9Weet je wat een carambole is? Hierbij raakt de witte stootbal twee andere ballen op de biljarttafel. Zorg dat je in ieder level zes caramboles maakt!
Schansspringen 2

Schansspringen 2

Sport Spellen5,2Dit is een leuk schansspringspel, waarin je gaat proberen om zo ver mogelijk van de schans te springen. Succes!
Puppy Curling

Puppy Curling

Sport Spellen4,9Probeer de puppy telkens in het midden van de cirkel te krijgen. Om het spel te winnen, moet je meer puppys in de cirkel hebben dan je tegenstander. Je kunt je tegenstander ook wegstoten.
Golf 3

Golf 3

Sport Spellen7,1Je gaat golfen. Gebruik de goede kracht en richting om een hole in one te krijgen.
Mini Golf 11

Mini Golf 11

Sport Spellen6,1Probeer in deze minigolf een hole in one te slaan !
Arcadegolf: neon

Arcadegolf: neon

Sport Spellen5,9Hoe staat het met jouw golfvaardigheden? In dit verslavende, gezinsvriendelijke golfspelletje kom je erachter! Laat maar 'ns zien dat je een hole-in-one kunt slaan!
Speerwerpen 6

Speerwerpen 6

Sport Spellen7,7Kies een speler uit en probeer de speer zo ver mogelijk te werpen!
1 2

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game