LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Xtreem Vissen. Speel ook één van de andere Sport Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Xtreem Vissen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Xtreem Vissen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Xtreem Vissen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!

Spelbesturing

Gebruik de spatiebalk om de hoek en de kracht van je worp te bepalen. Ook kun je met de spatiebalk een powerup activeren wanneer je lokaas door de lucht vliegt. Wanneer het aas in het water terecht is gekomen, kun je dit met de pijltjestoetsen verplaatsen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/fishing/xstream_fishing.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Xtreem Vissen Little Game